Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem söker Avdelningsföreståndare Hälso-och sjukvård till vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en avdelningsföreståndare Hälso- och sjukvård Som avdelningsföreståndare har du ansvar att leda, planera och vidareutveckla aktiviteter och processer vid avdelningen så att de överensstämmer med mål, lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Detta innefattar ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö mm. I tjänsten ingår uppdraget institutionsansvarig sjuksköterska Du ingår i institutionens ledningsgrupp. Tjänsten innefattar chefsberedskap. Tjänsten är direkt underställd institutionschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig med som är legitimerad sjuksköterska och som har flerårig dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Vitsordad lämplighet för ledarskap. God dokumentationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du följer SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Du är tydlig, beslutsam, strukturerad och arbetar utifrån rättsäkerhet Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Tjänsten kräver B-körkort samt tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-28 Referensnummer: 03683-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Merja Aahtila
Representant Saco-S
010-4532409

Catarina Liljegren
Institutionschef
010-4536001
Nicole Leiringer
Representant SEKO
010-4536008

Erika Wallén
Representant OFR
010-4536000 vxlÖvrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Urval sker under pågående rekrytering