Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Timvikarierande behandlingsassistenter till SiS ungdomshem Bärby

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Bärby utanför Uppsala tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu timvikarier till vår verksamhet som består av: Avdelningarna Sirius Intag & motivation och Sirius Primär som har en vårdkedja för missbruksbehandling. Avdelningarna Garanten och Tunet är behandlingsavdelningar för pojkar som begått någon form av sexuella övergrepp. Avdelning Klockbacka som är en akutavdelning. Avdelning Höjden som arbetar med utredningar. I arbetet som behandlingsassistent kommer du att delta i den dagliga verksamheten, omvårdnaden och tillsynen av våra ungdomar. En viktig del är att skapa struktur och en fungerande vardag. Du ansvarar för att trygghet och säkerhet upprätthålls och ser utmaningar i ett ibland svårt behandlingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en nyfiken och engagerad människa som har förmågan att handskas med stressfulla situationer och pojkar med olika motivationsgrad. Som person vill vi att du har en förmåga att knyta relationer i kombination med ett professionellt förhållningssätt Behandlingsassistent, behandlingsassistent med 12 stegs inriktning, skötarutbildning, fritidspedagog eller annan passande utbildning som anses likvärdig. Ett av våra minimikrav är att vi vill att Du som söker är minst 25 år. Därutöver ser vi det som en klar fördel om Du innehar B-körkort då arbetet i förekommande fall omfattar resor utanför institutionen. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Eller enligt överenskommelse Urval och intervjuer sker löpande

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-30 Referensnummer: 2.9.1-7007-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Hiwa Mohtadi
AF Höjden
010-453 22 31

Deeb El Harbiti
AF Garanten
010-453 22 41

Pernilla Angeria
AF Primären
010-453 22 51

Lena Kaulanen
AF Tunet
010-453 22 04

Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.