Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Vi söker timvikarier till våra avdelningar på SiS ungdomshem Ljungaskog

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga tar emot flickor i åldrarna 15–20 år. Institutionen har i uppdrag att bedriva vård för flickor med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

SiS ungdomshem Ljungaskog består av fyra avdelningar, en renodlad akutavdelning, en akut- och utredningsavdelning samt två behandlingsavdelningar. Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta på någon av dessa och vara behjälplig med att utföra arbetsuppgifter inom den dagliga omvårdnaden. Du behöver vara bekväm med att arbeta motiverande och stödjande i vardagen samt ha en god förmåga att sätta gränser. Arbetstiden kan variera mellan dag, kväll, vaken natt, jour sovande och helg. Det är ett arbete för dig som ser en positiv utmaning i att få arbeta med ungdomar som befinner sig i kris, är mycket utsatta och ibland utagerande. Det är många gånger ett krävande arbete men också oerhört stimulerande, glädjefyllt och omväxlande!

Kvalifikationer

Vi söker dig med personlig lämplighet för yrket! De ungdomar du kommer att möta på SiS ungdomshem Ljungaskog kan ha ett stort motstånd till förändring och du behöver som person ha en god förmåga att se bortom detta och bedriva ett kontinuerligt och tålmodigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Våra värdeord, respekt, omtanke och tydlighet, ska genomsyra vårt bemötande i alla situationer. Du behöver ha minst treårig gymnasieutbildning. Det är meriterande om du även har adekvat vidareutbildning eller har påbörjat studier till behandlingsassistent, socialpedagog eller socionom. Erfarenhet av behandlingsarbete med ungdomar och/eller inom psykiatri, socialtjänst och kriminalvård är meriterande. Körkort är ett krav. Du måste ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetsgivaren begär utdrag från Polismyndighetens register före anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Vi har ett kontinuerligt behov av att anställa duktiga timvikarier och rekryterar därför löpande

Ansökan

Ansök senast: 2021-10-13 Referensnummer: 20210915
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Raphaela Bannehr
Avdelningsföreståndare
0104537341
Marie Eriksson
Facklig representant för OFR
0104537300

Dragan Mandrapa
Avdelningsföreståndare
010/453 73 51
Gunnar Albinsson
Facklig representant för SACO


Jenny Lomvall
Avdelningsföreståndare
010/453 73 61

Shahad Nordén
Avdelningsföreståndare
010/453 73 31Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.