Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS LVM-hem Gudhemsgården tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en positiv och serviceinriktad medarbetare med goda kunskaper i matlagning, hygienhantering i kök samt lokalvård. I arbetet ingår att utföra samtliga arbetsuppgifter i köket, dvs viss matlagning, bakning, servering, grönsaksberedning, diskning och städning samt hålla i ordning i matsalen. Vikariera för kock vid dennes frånvaro under kortare och begränsad tid. Utöver arbetet i köket innebär tjänsten städning av institutionens lokaler.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt och ansvarsfullt. Du ska tycka om att arbeta bland människor och vara en samarbetsinriktad person. Du ska ha gymnasieexamen och/eller erfarenhet av kök/livsmedel och lokalvård. B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-12 Referensnummer: 2.9.1-7009-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Sara Ström
HR-generalist
010-453 62 11
Jimmy Hägg
Företrädare SEKO
010-453 62 12

Stefan Eriksson
Vice ordförande ST/OFR
072-553 61 31

Merja Aahtila
Ordförande Saco-S
010-453 24 09


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.