Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde till SiS ungdomshem Bärby

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Bärby utanför Uppsala tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Köket på SiS ungdomshem Bärby ska ses som en inspirationskälla för ungdomarna och väcka ett intresse för matlagning och de råvaror som används. Köket lagar ca 100 portioner till lunch och ca 70 portioner till middag åt samtliga ungdomar och tjänstgörande personal. I tjänsten ingår matlagning, disk och städ av köket samt vissa kontorslokaler.

Kvalifikationer

Vi söker ett ekonomibiträde med dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid Eller enligt överenskommelse. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-15 Referensnummer: 2.9.1-2812-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Monica Fransson
Köksföreståndare
010-453 23 05
Patrick Fällman
OFR
010-453 49 22

Adham Sultan
seko
010-453 23 75

Henrik Isgren
Saco-S
073-066 72 36


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.