Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingsassistenter dag/natt semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning. SiS LVM- hem Hessleby tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi har särskild kompetens för medicinsk omvårdnad och kan ta emot klienter med psykiatrisk problematik eller diagnoser.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten ska medverka till att det dagliga arbetet på avdelningen kan utföras enligt rutiner, medverka till klienters trygghet och säkerhet. Det handlar om allmän daglig livsföring, städning, tvätt, matlagning mm. Tjänsten ska även bidra till att säkerheten på institutionen upprätthålls enligt rutiner. För en behandlingsassistent är det centrala att bidra till trygghet och stabilitet för våra klienter. En behandlingsassistent är uppmärksam på klientens mående och agerar utifrån behov.

Kvalifikationer

Lägst avklarad gymnasieutbildning. God svenska i tal och skrift, intresse av att arbeta med och hjälpa människor i en utsatt livssituation efter SiS värdegrund; En plats för förändring. Förmåga att skapa engagemang och delaktighet, förmåga att samverka med andra, god kommunikativ samt relationsskapande förmåga. Stresstålighet krävs för tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid / deltid Under våren erbjuds introduktion samt möjlighet till timvikariat.

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-31 Referensnummer: 07783-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 30 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Michael Elmér
Administrativ chef
010-4536503
Samuel Sund
OFR/ST
010-4536550

Linda Nordqvist
Seko
010-4536540

Merja Aahtila
Saco-s
072-221 3537


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Körkort klass B erfordras. Sökande kommer att få visa upp utdrag från belastningsregistret vid en anställning. I tjänsterna förekommer helgarbete var 3:e helg. Ange om det i första hand är dag eller nattjänstgöring du söker.