Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingspedagog SiS LVM-hem Fortunagården Vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. Det finns 11 LVM-hem från Skåne till Västerbotten. På SiS LVM-hem Fortunagården vårdas 19 kvinnor, elva på låst avdelning och åtta på öppen avdelning.

Arbetsbeskrivning

Som behandlingspedagog har du ansvaret för det dagliga arbetet med klienterna. Du skapar tillsammans med dina arbetskamrater en stabil och trygg miljö på avdelningen när det gäller behandling, aktiviteter, struktur och säkerhetsrutiner. Du arbetar både i team och självständigt med klienternas behandlingsinsatser, håller i gruppaktiviteter och gör beteendeobservationer. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Meriterande kunskap är MI och ÅP. Du kommer att vara placerad på den låsta avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till behandlingsassistent, behandlingspedagog, socialpedagog, socionom, skötare eller har annan relevant utbildning. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande. Du behöver ha B-körkort

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid Tillträde eventuellt tidigare enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-21 Referensnummer: 2.9.1-4665-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Charlotte Erljot
Bitr Institutionschef
010-453 6802
Rose-Marie Gustafsson
ST
010-453 6825

Hussein Faraj
Avdelningsföreståndare, öppen avdelning
010-453 6830
Maria Hasselgren
SACO
010-453 6831

Jolanta Andersson Kindbladh
Seko
010-453 6811Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Urval sker kontinuerligt. Avvakta därför inte med ansökan. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här
Vad är Statens institutionsstyrelse?