Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem Östfora söker sjuksköterska tillsvidare

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en sjuksköterska tillsvidare. Som sjuksköterska arbetar du med allmänna hälso-och sjukvårdsfrågor och somatisk och psykiatrisk omvårdnad. Du arbetar även med bedömning , behandling , läkemedelshantering och samverkan med andra vårdgivare. Arbetstempot är varierande , förutom omvårdnad och läkemedelshantering rymmer ditt jobb allt från stödjande samtal till akuta insatser alltid med klientens bästa i fokus. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har inom hela personalgruppen. Tjänstgöring enligt PPA schema. Du ingår i team med undersköterskor och behandlingsassistenter. Tjänsten är underställd avdelningsföreståndare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete med missbrukare. Som sjuksköterska har du det medicinska ansvaret för klienterna vilket ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du följer SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Du är stresstålig, flexibel samt har god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil.
Erfarenhet av arbete med missbrukare är meriterande

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse . Urval sker under pågående rekrytering Provanställning tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-07 Referensnummer: 04344-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Merja Aahtila
Representant Saco-S
010-4532409

Ann- Christine Allerhed
Tf Avdelningsföreståndare
010-4536012
Erika Wallén
Representant OFR
010-4536000 vxl

Nicole Leiringer
Representant SEKO
010-4536008Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister. Som anställd inom SiS har du flera förmåner https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/formaner/