Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock 100%, sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS ungdomshem Ljungbacken tar emot pojkar i åldrarna 16 till 20 år. Institutionen ligger i Uddevalla.

Arbetsbeskrivning

Som kock på SiS ungdomshem Ljungbacken, arbetar du i vårt centralkök som servar 7 avdelningar. Som kock kommer du tillsammans med dina kollegor ingå ett arbetslag och utföra alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i storkök. Arbetsuppgifterna är bland annat matlagning, packning, disk, beställning och egenkontroll. Vi arbetar utifrån våra värdeord, Respekt, Omtanke och Tydlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kockutbildning. För att lyckas i arbetet som kock behöver du behärska svenska i tal och skrift. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Din personliga lämplighet är viktig för oss och vi vill att du är självständig i ditt sätt att arbeta, har lätt för att samarbeta, är ansvarsfull, har ett professionellt bemötande och har förmåga att vara lyhörd. Du är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök. Vi ser gärna att du har väl dokumenterad arbetslivserfarenhet med goda vitsord som kock i restaurang eller storkök. Du som söker: - utvecklar helheten i köket tillsammans med dina kollegor - är ansvarstagande och förstår vikten av kvalitet och service. Du bör vara över 25 år. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid Heltid under 8 veckor v. 25-32

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-16 Referensnummer: 2.9.1-3043-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Niklas Olausson
Bitr. institutionschef
010-453 6602
OFR: Stefan Eriksson

072-553 61 31

Robert Axelsson
Köksföreståndare
010-453 6627
SACO: Gunnar Albinsson

072-529 15 34

SEKO: Martin Rapp

010-453 2798Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här