Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Semestervikarierande kock till SiS LVM-hem Rällsögården Ref 2019

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

Arbetsbeskrivning

SiS LVM-hem Rällsögården söker en erfaren kock med vana från restaurang alternativt storkök för ett semestervikariat under juni tom augusti. Vi erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete i en fin och naturskön miljö med trevliga arbetskamrater. Som medarbetare i vårt kök är du delaktig i planeringen och genomförandet av matlagning/beredning samt servering av klientmåltider m.m. Övriga arbetsuppgifter är bland annat disk, städ, upplockande av varor m.m. Tjänsten innebär arbete på schema där även helgtjänstgöring ingår. För utförligare information om arbetsuppgifterna, ta kontakt med kökschef Mattias Lutman på 010-4535714 .

Kvalifikationer

Krav för tjänsten är att du har minst gymnasial utbildning med inriktning restaurang, kock/kökspersonal, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det krävs även att du har goda kunskaper i matlagning och erfarenhet från restaurang alternativt storköksarbete. Du har goda kunskaper gällande hygienföreskrifter, HACCP, egenkontroll samt kunskap om matlagning av specialkost. Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel och ansvarstagande. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag från polisens belastningsregister tas för sökande till tjänsten. Intervjuer sker löpande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid Tillträde i juni enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-14 Referensnummer: Ref 2019, Dnr 2.9.1-2527-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Mattias Lutman
Kökschef
010-4535714
Rolf Lindqvist
Facklig förtroendeman Seko
010-453 57 97

Merja Aahtila
Facklig förtroendeman Saco
010-4532409

Thord Jansson
Facklig förtoendeman OFR
010-4534181


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här