Ny chef på SiS ungdomshem Nereby

Hans Bishop heter den nya institutionschefen på SiS ungdomshem Nereby i Harestad, Kungälv. Han har arbetat elva år med ungdomsvård inom Statens institutionsstyrelse.

Närmast kommer Hans Bishop från tjänsten som tillförordnad institutionschef på ett annat ungdomshem i Västsverige. Förutom SiS har Hans Bishop arbetat inom institutionsvård och öppenvård hos Göteborgs kommun. Han är socionom och har gått vidareutbildningar i individuell psykoterapi samt familje- och nätverksterapi.

- I mitt nya jobb ser jag fram emot att få fortsätta arbeta för de mest utsatta i vårt samhälle. Jag vet att vi inom SiS ungdomsvård erbjuder ungdomarna förutsättningar för ett gott liv, säger Hans Bishop.

Andra viktiga frågor för Hans Bishop är personal- och ledarutveckling. Han har gått flera chefs- och ledarskapsutbildningar inom SiS. Han har vidare ansvarat för start och utveckling av en utslussavdelning på sin förra institution.

- Jag ser fram emot att leda en större personalorganisation med målsättningen att skapa goda förutsättningar för alla medarbetare. Jag vill att de ska känna sig uppskattade och bli stimulerade till personlig utveckling så att de känner att de bidrar till hela institutionens framsteg, säger Hans Bishop.

Pressmeddelande,

Kontakt

Stefan Hell Fröding
pressekreterare
Telefon direkt: 010-453 40 90

stefan.hellfroding@stat-inst.se

Fakta

Dela sidan med andra