Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sjuksköterska timvikarie/semestervikarie

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS ungdomshem Klarälvsgården tar emot pojkar i åldern 16-20 år med kriminalitet och psykosociala problem. Vi har i uppdrag att ta emot pojkar med ett utökat behov av psykiatriska insatser.

Arbetsbeskrivning

Du har ett övergripande ansvar för ett patientnära- och kvalitativt hälso- och sjukvårdsarbete. Det är ett självständigt, stimulerande och utmanande arbete, som bland annat består av hälsosamtal, omvårdnad, dokumentation, läkemedelshantering och administrering samt akuta sjukvårdsinsatser. Utöver det kommer du även att samordna medicinska insatser såsom läkarkontakter, kontakter med vårdgrannar inom öppen- och slutenvård samt bedöma och utföra åtgärder på ordination av läkare. På institutionen kommer du samverka med andra yrkesgrupper så som läkare, psykolog och behandlingspedagoger.

Kvalifikationer

• Du är en legitimerad sjuksköterska. • B-körkort krävs. • Som person är du flexibel, engagerad, noggrann och har god förmåga att arbeta självständigt. • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. • Vidareutbildning eller erfarenhet inom missbruksvård, psykiatri, eller primärvård är särskilt meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-11 Referensnummer: A1016364
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Jonathan Eliasson
T.f. Institutionschef
010-4535601
Henrik Isgren
SACO
010-435 56 26

Johan Collin
Behandlingsassistent, ST
010-4535621

Pia Gullarbergs
Behandlingsassistent, Seko
010-453 5600


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här