Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning. SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

Arbetsbeskrivning

Välkommen att söka ett annorlunda men fantastisk kockjobb! Måltiderna vi serverar är alltid lagade från grunden och vi lägger stor vikt vid bra råvaror. Vi söker inte bara goda matlagare utan även sociala, ärliga och ansvarsfulla personer. Under helgerna kommer du att arbeta självständigt med att laga, ca 80 port, såväl kall som varm mat. Laga mat till diverse special-koster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var annan helg.

Kvalifikationer

Erfarenhet krävs. Du ska kunna arbeta självständigt Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga. Dokumenterad kockutbildning är meriterande. Ev. anställning inleds med 3-4 dagars introduktion

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Deltid Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-06 Referensnummer: A1082359
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Daniel Hidefält Thulin
Köksföreståndare
010 4537469
Magnus Nilsson
OFR
010 4535307

Nehar Maliqi
Kock
010-453 75 94
Gunnar Albinsson
SACO-S


Alejandro Salazar
Seko
010-453 74 50Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Deltid 50% med goda möjligheter till mertidsarbete. SiS ungdomshem Råby är en rökfri institution. Vid ev. anställning kommer utdrag ur misstanke- belastningsregistret göras.