Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Fastighetsskötare på deltid till SiS Ungdomshem Eknäs

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Eknäs tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Till SiS ungdomshem Eknäs söker vi nu en Fastighetsskötare på deltid (enligt överenskommelse) för ett sommarvikariat. Arbetsuppgifterna som fastighetsskötare hos oss består av vaktmästarliknande uppgifter, exempelvis intern transport, snickerijobb och löpande underhåll av inventarier. Du är en av institutionens kontaktpersoner gentemot externa aktörer i fastighetsfrågor och du ska arbeta kostnadsmedvetet. Att hjälpa till att ta emot leveranser ingår i tjänsten. I det dagliga arbetet kommer du komma i kontakt med ungdomar vilket ställer krav på dig som vuxen förebild och varför personlig lämplighet ses som viktigt i tjänstetillsättningen. Du ska vara flexibel, kunna ändra din planering och prioritera mer akut uppkomna behov.

Kvalifikationer

Våra krav: • Du ska kunna hantera verktyg och vara praktiskt lagd. • Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och kommunikation. • Du ska vara självgående och uppsökande, dvs vara serviceinriktad. • Du ska förstå innebörden av sekretess och säkerhet. Meriterande: • Utbildning inom området fastighetsskötsel • Erfarenhet av drift och underhåll • Erfarenhet av arbete med ungdomar Anställningens omfattning Anställningsform: Sommarvikariat/tillsvidareanställning Omfattning: Deltid

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-15 Referensnummer: A1138221
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Alexander Pellettieri
Bitr. Institutionschef
010-453 2602

Torbjörn Sundh
rektor
0104532661

Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.