Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sommarvikarierande Behandlingsassistenter

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Ryds brunn tar emot skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Som behandlingsassistent arbetar du på någon av våra tre avdelningar med ungdomarnas vård och behandling, fritid, dokumentation etc. Rullande schema. Ob och jourtid ingår.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har, eller går, en minst tvåårig eftergymnasial utbildning inom det sociala området för att arbeta som behandlingsassistent. Vi vill att du har ett stort engagemang för ungdomar och du ska kunna sätta nödvändiga gränser för ungdomarna när det behövs. Du har också personlig mognad, är trygg samt har god inlevelse- och samarbetsförmåga. Det är meriterande med erfarenhet av arbete på institution, skola eller liknande.
Du skall inneha B-körkort, ha avslutat gymnasiet samt ha erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. SiS gör utdrag ur misstanke- och belastningsregistret för alla anställda. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Urval och intervju sker löpande. Då vi behandlar ansökan kontinuerligt: var god sänd in din ansökan snarast, dock senast 2022-05-23.

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-23 Referensnummer: 2.9.1.2953-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform: Timlön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 8 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Lars Fredriksson
Institutionschef
010-4536901
Jessica Wickström
Beh.ass. SEKO
010-4536918

Camilla Larsson
Biträdande institutionschef
010-4536902
Åke Gummesson
Behandlingsassistent SACO
010-4536918

Stefan Nyberg
Facklig företrädare OFR
010-4536911Övrigt

Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Anställningen är ett timvikariat med möjlighet till längre anställning under semesterperioder.