Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS ungdomshem Hässleholm söker kock 100% tillsvidare

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS ungdomshem Hässleholm tar emot skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik samt pågående kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter: Du kommer, tillsammans med ytterligare två kockar, medverka i institutionens livsmedelsproduktion. Tillsammans med dina kollegor kommer du att tillaga mat veckans alla dagar, vilket innebär att du kommer att arbeta var tredje helg.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Kockutbildning och branscherfarenhet. Kunskap om gällande egenkontroll. Meriterande: Att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha god planerings- och samarbetsförmåga är egenskaper som är av största vikt för denna funktion liksom ett stort ansvarstagande. Personlig lämplighet har en central betydelse.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-07 Referensnummer: A1062480
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Liselott Nylander
Administrativ chef
010-4535308
Andreas Gustafsson
Saco-s
+46104535322

Kerstin Olsson

0104535420
Magnus Nilsson
OFR
+46104535307

Stefan Hasselfors
seko
010-436429Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vad erbjuder SiS dig? Statens institutionsstyrelse erbjuder dig en trygg anställning med bra förmåner, bland annat upp till 35 semesterdagar samt goda utvecklings- och fortbildningsmöjligheter. Innan anställning tas utdrag ur Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregistret.