Jag godkänner
Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Vaktmästare som kan skapa förutsättningar för ett bättre liv

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Rebecka /Ekebylund har två enheter, Rebecka på Färingsö och Ekebylund i Rosersberg. Målgruppen är kvinnor med alkohol-, narkotika- och/eller läkemedelsmissbruk, ibland i kombination med psykisk störning och behov av viss omvårdnad.

Arbetsbeskrivning

Som vaktmästare på SiS LVM-hem Rebecka/Ekebylund kommer du framför allt att ansvara för transporten av våra klienters mat från vårt nyöppnade centralkök på enhet Rebecka på Ekerö till enhet Ekebylund i Rosersberg. Du kommer även att bl.a.vara behjälplig med övriga sysslor såsom uppgifter i vår servicegrupp bl.a. kring fordonsparken, skötsel och underhåll samt reparationer av lokaler och anläggningar. Även andra sedvanliga vaktmästeriuppgifter kan bli aktuella. Vi arbetar utifrån våra värdeord, respekt , omtanke och tydlighet gentemot både kollegor och våra klienter.

Kvalifikationer

Din personliga lämplighet är av stor vikt och du bör därför vara serviceinriktad med god samarbetsförmåga samt flexibel. Du har även erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att lösa praktiska problem självständigt och kan ta egna initiativ. Du ska ha B-körkort och avslutad yrkesförberedande gymnasieprogram alternativt annan adekvat utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Deltid Snarast efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-03-15 Referensnummer: 2.9.1-1121-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Raoul Svensson
Bitr. institutionschef
010-453 25 02
Johanna Öhman

010-453 25 50

Anette Skarstedt
Personalhandläggare
010-4532505
Merja Aahtila
Saco
010-453 24 09

Rolf Lindqvist
Seko
010-453 57 97Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.