Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Lokalvårdare sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. Rebecka /Ekebylund har två enheter, Rebecka på Färingsö och Ekebylund i Rosersberg. Målgruppen är kvinnor med alkohol-, narkotika- och/eller läkemedelsmissbruk, ibland i kombination med psykisk störning och behov av viss omvårdnad.

Arbetsbeskrivning

Institutionens enhet Ekebylund i Rosersberg söker nu dig med kunskap och erfarenhet inom lokalvård som har en god servicekänsla samt en önskan om att vara med och bidra till en så god miljö som möjligt för våra klienter. Sommarvikariatet innefattar städning av de gemensamma utrymmen som finns på institutionen samt kontor. På enheten finns två avdelningar en öppen avdelning med tolv platser samt en låst avdelning med åtta platser i en mer vårdlik miljö. Utöver detta finns bl.a. en tvättstuga, en pysselverkstad samt personal och konferensutrymmen.

Kvalifikationer

För arbetet krävs gymnasieutbildning och PRYL eller SRY utbildning samt god förmåga att kunna tillgodogöra sig muntlig och skriftlig information. För tjänsten krävs en god samarbetsförmåga och flexibilitet då vi har ett nära samarbete mellan alla personalkategorier på institutionen, allt för att kunna ge en så god omvårdnad som möjligt till våra klienter. Krav finns även på erfarenhet inom yrket samt att det är meriterande med erfarenhet från arbete inom vård och behandlings- eller institutionsmiljö. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. SiS arbetar mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-30 Referensnummer: 2.9.1-4102-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Hiwa Mothadi
Bitr. institutionschef
010-4532502
Laila Linde
Seko
010-4532520

Anette Skarstedt
HR-generalist
010-4532505
Linda Majonen
Saco
010-4532514

Per Börgesson
OFR
010-4532542Övrigt

Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.