Jag godkänner
Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sjuksköterska 100%, Sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Renforsen tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på SiS LVM-hem Renforsen har du ett självständigt, stimulerande och utmanande arbete, som innefattar allt från sedvanligt avdelningsarbete till akuta sjukvårdsinsatser inom ramen för såväl somatisk- som psykiatrisk vård. Förutom omvårdnad, provtagning, dokumentation och läkemedelshantering rymmer ditt jobb allt från stödjande samtal till akuta insatser. Du ingår i team och deltar i behandlingsplanering tillsammans med yrkesgrupper som läkare, psykolog och behandlingsassistenter. Hos SiS samverkar du med socialtjänst och andra vårdgivare, och som sjuksköterska har du ett övergripande ansvar för vårdkedjans förlopp.

Kvalifikationer

Sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom missbruksvård och psykiatri. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, ett positivt sätt i arbetet samt nogrannhet. Det ingår viss bilkörning i arbetet, vilket kräver att du har körkort B.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2020-02-23 Referensnummer: A928571
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Kristina Wallner
Biträdande institutionschef
010 - 453 55 21
Cecilia Norman
ST-OFR
010 - 453 55 32

Josephine Viksten
Sjuksköterska
010-453 55 60
Louise Hägglund
SEKO
010 - 453 55 51

Merja Aahtila
SACO
010 - 453 24 09Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här