Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock

Arbetsplatsbeskrivning

SiS LVM-hem Älvgården arbetar med omhändertagande enligt lagen om vård av missbrukare, LVM. Vår målgrupp är män med alkohol- eller drogberoende, samt män med dubbeldiagnos. I Älvgårdens verksamhet ingår utrednings- och motivationsarbete.

Arbetsbeskrivning

Lagar Du näringsrik och god mat? I så fall har Du chansen att söka jobb som kock hos oss på SiS LVM-hem Älvgården nu när vi utökar bemanningen i köket och inrättar ytterligare en kocktjänst. En kock ska bli två och tillsammans lagar ni lunch och middag till våra klienter för veckans alla dagar. Maten som lagas är husmanskost från grunden som är både god och näringsrik och portionsantalet är cirka 25-35 personer. Ni ersätter varandra under semester och kortare frånvaro. Du kommer även att baka matbröd/fikabröd och sköta om beställning av varor, planering av matsedeln, städning, uppackning och utkörning av varor till våra avdelningar på bästa sätt. Uppgifterna omfattar även att utföra dagliga egenkontroller utifrån ledningssystem med grund i HACCP. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad kock med flera års erfarenhet av arbetet inom området. Du har kunskaper i näringslära, specialkost, livsmedelshygien och erfarenhet av egenkontroller. Du är självständig, serviceinriktad, flexibel och initiativrik och tar ett stort ansvar för att alltid göra Ditt bästa. Det är naturligt för Dig att samarbeta och Du sprider en positiv stämning bland våra klienter och personal genom att servera goda maträtter med stor variation. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Månadslön med individuell lönesättning.

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-26 Referensnummer: 2.9.1 03804-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Linda Lindroth
HR-partner
010 - 453 70 15
Seko Rolf Lindqvist

010 - 453 57 97

Saco-S Merja Aahtila

010 - 453 24 09

OFR Danielle Vykander

010 - 453 70 60


Övrigt

Övrigt: Vi kallar löpande till anställningsintervjuer under ansökningstiden. Arbetsprov kan förekomma. Vid anställning kommer ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att begäras hos Rikspolisstyrelsen. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.