Jag godkänner
Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sommarvikariat vid SiS ungdomshem Vemyra

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS ungdomshem Vemyra ligger ca. 3 km utanför Sollefteå. Vi har 17 platser för flickor i åldrarna 16-21 år, fördelat på tre avdelningar och egen skola. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i vår personalgrupp.

Arbetsbeskrivning

Är du en lugn och trygg person med båda fötterna på jorden? -Kom och diskutera sommarvikariat vid SiS ungdomshem Vemyra! Vi söker dig över 25 år som tillsammans med övrig personal är goda vuxenförebilder och svarar för att motivera ungdomarna och skapa en trygg och omhändertagande miljö där förändring och positiv utveckling blir möjlig. På Vemyra arbetar behandlingsassistenter, instruktörer och lärare för en meningsfull tillvaro med placerade ungdomar i fokus. Under sommarmånaderna kan din insats i behandlingsarbetet, i praktisk sysselsättning eller under skoltid bli ett värdefullt stöd och en god erfarenhet. Din personliga lämplighet och våra möjligheter att erbjuda ett givande arbete kan mycket väl innebära fortsatta möjligheter till arbete vid SiS ungdomshem Vemyra.

Kvalifikationer

Behörig utbildningsbakgrund innebär behandlingsassistentutbildning eller annan likvärdig 2-årig eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg, psykiatri, socialt arbete eller beteendevetenskap. Pedagogisk utbildning. Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid Löpande tillsättning, tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-06-16 Referensnummer: 1343-2019 - Kopia
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 20 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Robert Granqvist
Rektor
0104533419
Elisabeth Nordin
SEKO
010-4534000

Eva Blomkvist
Institutionschef
010 453 3401
Magnus Lund
OFR
010-4533400 vxl

Niklas Nordvall
Bitr. institutionschef
010-4533402
Cecilia Bergsten
Saco-S ordförande VO Norr
010-4532372
Övrigt

Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här
SiS ungdomshem Vemyra