Jag godkänner
Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem Östfora söker kock till timvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Ekebylund/Östfora har två enheter, Ekebylund i Skånela och Östfora i Järlåsa. Östforas målgrupp är medelålders och äldre män med alkohol-, narkotika och blandmissbruk. I målgruppen ingår även missbrukare med omvårdnadsbehov samt finsktalande missbrukare.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare i vårt kök deltar du i planering, genomförande och uppföljning av den dagliga verksamheten avseende beredning samt servering av klientmåltider mm. Du samverkar med behandlingspersonal avseende rapportering kring klients måltid samt bistår köksföreståndaren i enlighet med dennes anvisningar.

Kvalifikationer

Köks- restaurangutbildning inriktning storhushåll eller utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Tidigare arbete i storkök är meriterande liksom goda kunskaper gällande hygienföreskrifter, HACCP, egenkontroll samt kunskap om tillagning av specialkost. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du följer SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Tillträde enligt överenskommelse Urval sker under pågående rekrytering

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-29 Referensnummer: 03167-2019
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Josefin Jansson
Biträdande IC
010-4536001
Elin Fredriksson
Representant Saco-S
010-4536051

Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Håkan Mattsson
Representant OFR
010-4536044

Åsa Liljedahl
Representant SEKO
Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.