Jag godkänner
Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem Östfora söker sjuksköterska tillsvidare

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en sjuksköterska tillsvidare. Som sjuksköterska arbetar du med allmänna hälso-och sjukvårdsfrågor och somatisk och psykiatrisk omvårdnad. Du ingår i team med undersköterskor och behandlingsassistenter. Tjänsten är underställd avdelningsföreståndare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Som sjuksköterska har du det medicinska ansvaret för klienterna vilket ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du följer SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Du är stresstålig samt har god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse Provanställning tillämpas

Ansökan

Ansök senast: 2019-06-24 Referensnummer: 02571-2019
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Åsa Liljedahl
Representant SEKO


Catarina Liljegren
Institutionschef
010-4536001
Elin Fredriksson
Representant Saco-S
010-4536051

Nadja Olsson
Representant ST/OFR
010-4536000 vxlÖvrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.